Categories
HOME

‘Çmendet’ spikeri i Top Channel, zemra për Kaçifas: Është i pavd ekshëm! Pas reagimit në rrjet bën veprimin e papritur

Gazetari i lajmeve në televizioni kombëtar Top Channel, ka ngritur një ‘furtunë’ reagimesh në rrjet pas gjestit të tij më të fundit.

I njohur për qendrimet e tij pro greke, Ilir Paço këtë herë ka shkuar larg duke i dhënë ‘zemra’ statuseve për ekstremistin grek Kostandinos Kaçifas i cili mbeti i vr arë në Lazarat.

Sikur mos mjaftonte kjo, spikeri i lajmeve Paço ka shkruar ‘i pavd ekshëm’ referuar figurës së Kaçifas.

Kaq është dashur dhe rrjeti ka hyrë në profilin e tij duke e sha rë e of enduar.

Por Ilir Paço i cili paguhet nga një televizion kombëtar shqiptar dhe mbron një ekst remist grek, nuk e ka duruar gjithë këtë dhe thjesht ka mbyllur rrjetet sociale për mos u përballur me gjithë reagimet e shqiptarëve.

Mirëpo, faqe të ndryshme në rrjetet sociale i kanë ruajtur ‘zemrat’ e Ilir Paços për Kaçifasin si dhe komentet e lavdishme ndaj tij.
Sigurisht që as komentuesit dhe as mediat nuk do merreshin me këtë akt, nëse Ilir Paço nuk do të ishte një prej folësve kryesor, në ‘prime time’ në edicionin e lajmeve të televizionit Kombëtar Top Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.