Categories
HOME

“Piva këto 2 gjëra, largova gjithë dhjamin”, I keni në kuzhinë dhe me pak kosto!

Shumica e grave që punojnë në zyra, ose atyre që u duhet të rrinë për një kohë të gjatë të ulura në punët e tyre fillon tu grumbullohet yndryra e tepërt.

Ne trupin e çdo femra, kjo yndyrë e tepërt që njihet edhe si yndryra e ke.qe fillon të krijojë një shtresë të madhe dhjami dhe jo më kot shoqet fillojnë të na qeshin, duke thënë se na është bërë dhjami pala pala.

Por, nuk është vetëm qendrimi apo të ulurit faktor kryesor, por është edhe mënyra e të ushqyerit që ndikon në krijimin e shtresave të tepërta në trup.

Njerëzit janë të prirur të kenë një jetë aktive tashmë në kohët moderne dhe i kushtojnë shumë rëndësi punës së tyre. Ndaj dhe ata në shumicën e kohës ushqehen me fast food apo ushqime të tjera që janë provuar të kenë efekte jo të mira në organizëm.

Për këtë arsye, kohët e fundit nga shumë sondazhe të kryera ka dalë si rezultat se shqetësimi më i madh i njerzve janë pesha e tepërt trupore dhe obeziteti.

Tashmë po vjen vera dhe ju ka ndodhur që të jeni mbip.eshë dhe ta vuani shumë atë diellin e nx.ehtë dhe nx.etesinë që lëshon trupi juaj prej peshës së tepërt?

Është diçka që i krijon trupit një si.klet të madh ndaj dhe për ju është koha të shpëtoni sa më parë nga dhjami i tepërt në trup.

Në këtë artikull do tju vijmë në ndihmë duke ju treguar se si mund të pregatisni një mëmyrë efikase në for.cimin e metabolizmit tuaj dhe për të h.equr qafe atë yndyrën e ke.qe.

Kjo metodë ka veti të dobishme për trupin tuaj dhe ajo që e bën më të vlefshëm është se kostoja është thuajse zero pasi juve do tju duhen vetëm 2 përbërës që i keni të gjithë në kuzhinën tuaj.

Nenexhiku dhe limoni janë 2 përbërësit e mrekullueshëm që po ti bashkoni bashkë kanë veti pozitive në heqjen e kileve shtesë.

Kjo, për faktin se nenexhiku rrit metabo.lizmin dhe nis procesin e shkr.irjes së dhjamit në trup, ndërsa limoni ka aftësi që të gër.ryejë pjesët ku akumulohet yndyra e ke.qe.

Përbërësit e nevojitshëm:

20 gjethe nenexhiku

1 gotë me lëng limoni të shtrydhur

Pregatitja:

Merrni një mbajtës të kubave të akullit që mund ta keni të gjithë në frigorifer dhe në çdo kub hidhni lëngun e limonit, duke i vendosur përsipër nga 1 gjethe të nenexhikut.

Përdorimi:

Pasi kubat të kenë ngrirë, ju duhet ti konsumoni në këtë mënyrë.

Pini 3 gota me ujë në çdo vakt (mëngjes-drekë dhe darkë) dhe në çdo gotë hidhni brenda nga një kub akulli të përbërë nga lëngu i limonit me nenexhikun.

Kështu, metabo.lizmi juaj do të nisë të funksionojë më shpejt dhe do të shihni ndryshimet në trupin tuaj brenda një kohe të shkurtër.

Leave a Reply

Your email address will not be published.