Categories
HOME

Macja Afrohet Tek Dera Dhe Lutet Të Hyjë Brenda, Më Pas Pronari Kupton Diçka Të Pabesueshme

Ka shumë kafshë të pastrehë që sillen rrugëve pa ndonjë vend të sigurt për të jetuar.Kur një mace u afrua tek dera e një shtëpie dhe iu lut pronarit të hynte brenda, pronari e kuptoi sa serioze ishte situata dhe nuk mund të mos e linte atë brenda.Nuk vonoi shumë para se ky burrë me zemër të mirë e kuptoi se macja nuk ishte vetëm, transmeton Gazeta Express.Gjatë muajve të verës, kafshët e pastreha nuk e kanë problem të rrinë nëpër rrugë por kur moti fillon të ftohet, situata bëhet e vështirë për macet dhe qentë.Pronari i një shtëpie e vërejti macen e mërdhirë jashtë derës së shtëpisë, e cila po lutej të hynte brenda. Ajo kishte një shikim pikëllues në sytë e saj sa që pronari nuk mund të refuzonte.

Macja vrapoi në drejtim të pronarit dhe filloi të ledhatonte atë, sikur duke e falënderuar që e la të hynte brenda. Por, më pas pronari pas disa ditësh vërejti se forma e saj po ndryshonte.Duket se macja ishte shtatzënë. Kur erdhi koha, macja solli në jetë tri mace të bukura. E gjithë lutja e saj për të hyrë brenda ishte bërë për shkak se ajo ishte shtatzënë dhe dëshironte që të vegjlit e saj të lindin në një vend të ngrohtë, jo në rrugë.Kjo është historia interesante e kësaj mace:

Leave a Reply

Your email address will not be published.