Categories
HOME

Vetem nje thelpi hudhre ne dite, do t’iu kuroj juve nga kjo semundje. Provojeni

Hudhra është një bimë e jashtëzakonshme dhe ka fuqi anti-bakteriale, parandalon të ftohtin, arteriosklerozën, sëm.un.djet e veshkave dhe forcon kapilarët e gja.k.ut.

Në mjekësinë kineze, hudhra përdoret për një shërim total të trupit.

Udhëzime:

Në mëngjes fusni në gojë një thelpi hudhër, mbajeni në gojë për 30 minuta. Pështyma bashkë me përbërësit e dobishëm të hudhrës, hyn në gj.ak, pastron kapilarët dhe nyjet limfatike.

Ndërkohë, hudhra ul gja.kderdhjen orale dhe forcon mishrat e dhëmbëve.

Më pas hidheni pjesën e mbetur nga hudhra dhe lani dhëmbët. Nëse ende ndjeni në gojë shijen e saj, fusni një kokërr kafeje apo pak majdanoz. Disa gllënjka qumësht, do e heqin tërësisht nga goja juaj erën e pakëndëshme të hudhrës.

Pse të mbajmë hudhër në gojë, cfare perfitimesh na sjell ajo neve ?

Pastron në mënyrë të përsosur gja.kun

Ul ndjesinë e urisë

Parandalon gripin dhe sëm.un.dje të tjera respiratore

Përmirëson në mënyrë të shkëlqyer imunitetin n

Kuron aneminë

Premton shërim kundër bronkitit të vazhdueshëm m

Sjell përfitime për veshkat dhe fshikëzën

Leave a Reply

Your email address will not be published.